31. elokuuta 2014


file
"Asetan oikean jalkani ikkunasta ulos, ja mietin, miltä tuntuu tasapainotella painottomassa tilassa. Vituttaa, koska siihen sinä olet minut ajanut. Karistan tupakkaani moniin eri kaljatölkkeihin jotka jätit asuntooni, nousen hatarasti pois ikkunalaudalta ja lysähdän sohvalleni.
Mustalle sohvalleni, joka on täynnä tupakan polttamia reikiä ja tuhkaa. Kohdistan katseeni seinälle, julisteeni viereen. Julisteessa esiintyy kuuluisa klassisen musiikin säveltäjä, Wolfgang Amadeus Mozart. Hänen kasvojensa päälle on maalattu pilaantunut piirakka.
Katseeni on edelleen kiinnittynyt seinään, jossa ei enää ole seinäkelloa. Laitoin sen laatikkoon viikko sitten, koska halusin unohtaa. Katson silti rannekelloani, kello näyttää olevan 11:11. Otin siitä kuvan, jotta voisin toivoa useammin kuin kerran tunnissa."
 - pätkä novellista, joka piti kirjottaa äikäntunnille. jäi vähän auki koska se ei tosiaan oo kokonaisena tossa. oon paska kirjottamaan mistään mitään mut huvin vuoks kelasin alkaa purkamaan mun kummallista mieltä tänne silloin tällöin kun huvittaa.

1 kommentti :

  1. En muuta pysty sanomaan ku että ihanaa tekstiä ja oot erittäin kaunis :) jatka toki!

    VastaaPoista